Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb stoofvlees gemaakt maar iets teveel mosterd gebruikt, hoe kan ik dit neutraliseren?

Ik heb stoofvlees gemaakt maar iets teveel morsterd gebruikt, hoe kan ik dit neutraliseren

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

In de hoop, dat je geen of maar heel weinig kruidnagel hebt gebruikt kan je de scherpe mosterdsmaak neutraliseren met crème fraiche en boursin. Dan nog is je stoofvlees het lekkerst bij rode kool, zuurkool of spruitjes.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image