Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is faux-filets viande bovine?

Wij hebben in Frankrijk dit vlees gekocht en hebben het voor karbonade aangezien, maar het is dus rundvlees. Het is ons echter niet duidelijk of het stoofvlees is of vlees dat kort gebakken moet worden. Er staat ook nog steak country op de verpakking.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Een faux filllet is wat in Nederland vaak bedoeld wordt met een entrecote. Het is een stuk vlees, om als biefstuk te braden. Gesneden uit de dunne lende van een rund.
Viande Bovine betekend gewoon : Rundvlees. En dit in de ruimste zin van het woord, het kan biefstuk zijn, maar even zo goed stoof vlees.
Maar het stuk wat jullie gekocht hebben moet vanuit je beschrijving best een lekker stuk vlees zijn, om kort te braden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Volgens deze site is het biefstuk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image