Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe voorkom ik dat mijn merengue zacht wordt?

Ik probeer hazelnoot gebak te maken zonder suiker. Dat doe ik met merengue en mokkacreme. De meringie maak ik met eiwit en isomalt. Dat lukt goed en is knapperig. Maar in de mokkacreme (geleroom + botercreme + oploskoffie) is het binnen een dag helemaal zacht.

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Doe er 20 gram suiker bij
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Amadea
4 jaar geleden
Lees de vraag nog eens, dat wil vraagsteller nou juist niet.
De meringue wordt altijd zacht door het vocht dat in de crème zit. Je kunt het beste de meringue op het laatste moment toevoegen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image