Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe lang blijft zelfgemaakt voedsel in weckpotten goed ?

Mijn schoonmoeder maakt heel veel dingen zelf.
zoals appelmoes, appelsap, stoofpeertjes, jam. en nog veel meer. ze doet dat dan in die potten daarvoor.

hoe lang blijft zoiets goed als je het ongeopend in de kelder ofzo hebt staan.

ik kreeg van de week weer een paar potten. stickers van 2007 zit erop. het kan lang goed blijven maar hoe lang eigenlijk ?

14 jaar geleden
in: Koken
13K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Principieel oneindig.

Bladerdeeg: 3 Jaar
Alles zonder vlees: Oneindig
Alles met vlees: 10 jaar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

In principe blijft het oneindig goed als er geen lucht bij komt. Het zal uiteindelijk wel smaak verliezen en als er licht bij komt kan het verkleuren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Mijn oma deed dit ook en het werd soms gebruikt tot wel 3 jaar daarna, het was nog in orde als je het dan at, maar ik vond het er vwb de smaak niet echt op vooruit gegaan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding