Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Voor het klassieke recept 400 gram fijne suiker (eventueel tafelsuiker fijn maken in keukenmachine) en 8 eiwitten.
Recept zie de bron.
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
Reken op de dubbele hoeveelheid 'fijne' suiker t.o.v. de eiwitten. Weeg een eiwit en dit zal zo rond de 30 gr. wegen. Hiervoor moet je dan 60 gr. fijne suiker nemen als hoeveelheid.
Je kunt ook de helft fijne suiker nemen en de andere helft poedersuiker die je er doorheen spatelt als alles stijfgeklopt is. De 60 gr. suiker verdeel je dan in 30 fijne suiker en 30 poedersuiker per eiwit.
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing