Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Dat kan zeker, maar je hebt extra tijd nodig. Je weet natuurlijk dat je door het kiezen van de temperatuur de uiteindelijke interne kleur bepaalt (medium 50-55 gr, medium well 57-60 gr, well done 60-65 gr). De tijd van het garen is afhankelijk van de dikte (1 cm 20 minuten, 2 cm 60 minuten). Tel voor bevroren steak er 20 minuten bij op.
(Lees meer...)
5 jaar geleden
crispy
5 jaar geleden
Als je hele dikke steak hebt (6 cm) dan wordt het een latertje vanavond, dat duurt 4 uur... en doe daar maar 1 uur bij als het bevroren is. Die zou je dus beter morgen kunnen eten :-)

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding