Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Moet je de oventijd verlengen naarmate het stuk vlees zwaarder of groter is?

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
in: Koken
2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Ja, bij een groter stuk vlees duurt het langer voordat de kern de juiste temperatuur bereikt. Het is dan ook aan te raden om een vleesthermometer te gebruiken. Je ziet dan vanzelf wanneer je vlees precies goed is.
(Lees meer...)
bamibal
6 jaar geleden
Ja dat is wel aan te raden, afhankelijk van hoeveel groter het vlees is, misschien ook de temperatuur verhogen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding