Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

mijn gems sla is bevroren in de koelkast, kan ik hem nu gewoon stoven?

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Een beetje vorst kan geen kwaad bij Romeinse sla, de groente bestaat toch voor het merendeel uit water. Als de bladeren ('s zomers) een beetje verlept zijn kan je ze zelfs oppeppen door onderdompeling in koud water met ijsklontjes. Waarschijnlijk is de krop nu wel het meest geschikt om soep van te maken, want hij zal niet knapperig meer zijn maar slap hangen.
(Lees meer...)
Amadea
6 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image