Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Ja hoor dat kan prima. Ik doe dat altijd. Ik vind vastkokende aardappels veel lekkerder en ik wil geen twee soorten in huis. Daar eten we te weinig aardappels voor.
Kook ze een paar minuten langer en ook goed droogkoken daarna. Goed stampen en je merkt behalve van de smaak geen enkel verschil et kruimige aardappels. Eet smakelijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Het kan niet als je gewend bent aan de smaak van kruimige echte stamppot aardappelen. De een proeft het meteen en de ander vindt het minder belangrijk.
Smaken verschillen nu eenmaal!

N.B. dat zou dan betekenen dat je met kruimige piepers ook patat kunt maken, nou echt niet :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Wij maakten friet altijd van kruimige aardappelen. Gaat prima hoor. Volgens mij worden juist meestal kruimige gebruikt. https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1174470/verse-friet https://www.foodiesmagazine.nl/recepten/zelfgemaakte-friet/

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding