Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Ja hoor dat kan prima. Ik doe dat altijd. Ik vind vastkokende aardappels veel lekkerder en ik wil geen twee soorten in huis. Daar eten we te weinig aardappels voor.
Kook ze een paar minuten langer en ook goed droogkoken daarna. Goed stampen en je merkt behalve van de smaak geen enkel verschil et kruimige aardappels. Eet smakelijk!
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Het kan niet als je gewend bent aan de smaak van kruimige echte stamppot aardappelen. De een proeft het meteen en de ander vindt het minder belangrijk.
Smaken verschillen nu eenmaal!

N.B. dat zou dan betekenen dat je met kruimige piepers ook patat kunt maken, nou echt niet :)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing