Horen worstenbroodjes nat te zijn van binnen?
Ik heb gisteren voor het worstenbroodjes zelf gemaakt inclusief het deeg ervoor. Alles ging goed en toen ze afgebakken waren hadden ze een mooie kleur maar ze waren wel wat vochtig van binnen. Het gehakt was wel gaar, is dat normaal?
-In de oven, in olie of margarine in de pan, in de frituur? Probeer eens rundergehakt, kruiden en peper & zout, (knoflook en ui is ook lekker). Geen ei, geen paneermeel (blijft veel te veel olie/vet in hangen).
(Bij soepballetjes ook geen ei, geen paneermeel, alleen kruiden peper & zout knoflook)
Wat je dus wel kunt doen is zo'n gehaktmengsel op een ontdooit bladerdeeg plakje leggen en samenvouwen. In de oven en dan lukt het wel. Weet zo gauw niet temperatuur en baktijd. moet je maar even Googlen.
Succes hoor en eet smakelijk. :)
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.