Weet iemand de naam/recept van dit zoete mexicaanse gehakt?
Ik ben enkele keren in het Mexicaans restaurant San Juan geweest in Den Bosch. Hier heb ik Enchiladas gegeten met zoet, gekruid gehakt er in. Dit smaakte heel erg en ik wou daarom graag het recept of de naam er van weten om dit thuis eens proberen klaar te maken.
Ik kreeg een beetje de indruk dat er misschien wel kaneel of amandel in het gehakt zou kunnen zitten, maar ik kan het ook mis hebben. Daarnaast denk ik dat het ook wel knoflook zat. Het gehakt was redelijk mild en had een hele karakteristieke, zoete smaak.
Cantina San Juan zal de speciale inhoud van de recepten waarschijnlijk niet prijsgeven.
http://www.cocina-latina-en-grill-sanjuan.nl/menu/hoofdgerechten/
zie onder Platos Principales Het valt mij op dat op de menukaart steeds enchilada geschreven wordt, het is toch echt enchiladas (de) carne Afhankelijk van de vulling heet deze wrap:
enchiladas suizas (met kaas), enchiladas carne picada, enchiladas picadillo (met gehakt) of enchiladas pollo (met kip)
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.