Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat gebruikt het wokrestaurant?

In het wokrestaurant is vaak een bakplaat het valt me op dat het sausje dat ze gebruiken bijna overal het zelfde is.
Die gaat over de biefstuk,zalm,gamba's,lamskoteletjes,
iets met een of andere olie,knoflook,lente ui??
Wie kan me verder helpen?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Gember hoort er ook nog bij denk ik,
en sojasaus, gewoon experimenteren, en als dat niet lukt google.
Maar helemaal hetzelfde krijgen is lastig, maar misschien vind je je eigen sausje lekkerder

Toegevoegd na 6 minuten:
sesam of /en sesamolie ook erbij
anneliez
14 jaar geleden
Bedoel je dat kleine flesje met rode dopje.
Doorzichtig met zwarte saus.
kan je gewoon in de supermarkt kopen, het heet kikoman.
Dit gebruiken ze vooral bij het terijakken. ( bakplaat)
Bij het wokken hebben ze verschillende smaken.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing