Hoe rook je een paprika?
Ongeveer een half jaar geleden heb ik bij een Marokkaans eethuis een heerlijke gerookte paprika gehad, en ik vraag mezelf af hoe ik die ook thuis kan maken. Hopelijk weet iemand een goed recept, ik heb niks op het internet gevonden.
De rest is allemaal voor paprika poeder.
En dan moet je ook nog een rookoven hebben. Geen idee of je zoiets zelf kunt maken. Weet je zeker dat je gerookte paprika gehad hebt? En niet gegrild? Was er verder nog iets mee gedaan, gevuld of zat het door een gerecht heen?
Heb hier nog een recept van gerookte gevulde paprika. (PDF)
https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.lupinfood.eu/wp-content/uploads/2016/03/Recept-LupinePaprika-NL.pdf&ved=0ahUKEwitnoO5_8nOAhWlC8AKHZLFAK8QFggnMAM&usg=AFQjCNEUirtsqz_f6EFd77_BafrLzutcVg&sig2=EmDalruBPBf3aPKVUeX20A
heerlijk
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.