Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat kan ik in plaats van een smoother (taart) en een spatula (taart) gebruiken?

Om botercreme uit te spreiden en glad te maken op een taart.

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Smoother: vlakke kant groot koksmes, lineaal of geodriehoek.

Spatula: lineaal.

Deze werken het beste als je ook een draaibaar plateau hebt waar de taart op kan. Nog beter is om een echte spatula en smoother te gebruiken. Die kosten praktisch niks. Je kunt immers een schroef ook met een muntje eruit draaien, maar dat gaat gemakkelijker met een schroevendraaier.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Dacht ik ook meteen aan. Plus.
Mogelijk ook plamuurmes of lijmkam.
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image