Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

hetzelfde als witte alleen doe je er gesmolten chocolade doorheen tijdens het kloppen
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

je moet slagroom pakken en daar bruine kleurstof bij doen
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Gewone slagroom met een beetje donkerbruine suiker of een koffie extract.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Door aan de slagroom ongeveer een eetlepel cacaopoeder toe te voegen (naast de gebruikelijke suiker). Als je geen cacaopoeder hebt, kan het ook met Nesquick of andere instant chocolademelkpoeder ; dan kun je de suiker weglaten, en moet je er iets meer van gebruiken.

Toegevoegd na 1 minuut:
Je moet de cacao toevoegen VOOR het kloppen ; na het kloppen lost die niet meer goed op natuurlijk.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing