Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kan ik appelflappen beter rauw of gebakken invriezen?

Onze dochter wil mini appelflappen uitdelen op school.
Ik wil ze van te voren maken.
Ik moet dus eerst het bladerdeeg ontdooien om de flappen te maken.
Is het beter om ze na het maken gelijk in te vriezen.
Of kan ik ze beter eerst afbakken en dan invriezen?
Ik heb ze dinsdag nodig en wil ze voor t weekeinde maken

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (1)

Gaar invriezen, op de dag van het uitdelen de oven voorverwarmen en de ontdooide appelflapjes 3 minuten opwarmen. Ze zijn dan weer heerlijk met knapperig bladerdeeg.
Grote appelflappen warm je ongeveer 5 minuten in de oven.
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing