Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kan ik appelflappen beter rauw of gebakken invriezen?

Onze dochter wil mini appelflappen uitdelen op school.
Ik wil ze van te voren maken.
Ik moet dus eerst het bladerdeeg ontdooien om de flappen te maken.
Is het beter om ze na het maken gelijk in te vriezen.
Of kan ik ze beter eerst afbakken en dan invriezen?
Ik heb ze dinsdag nodig en wil ze voor t weekeinde maken

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Gaar invriezen, op de dag van het uitdelen de oven voorverwarmen en de ontdooide appelflapjes 3 minuten opwarmen. Ze zijn dan weer heerlijk met knapperig bladerdeeg.
Grote appelflappen warm je ongeveer 5 minuten in de oven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Als je ze niet helemaal afbakt de eerste keer, kan je ze bevroren in de oven zetten daarna.
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Nooit geprobeerd, maar zal ook goed werken. Bedankt.
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image