waarom is vet van chipolata worstjes wit, en van ander vlees oranje/geelachtig?
als je het bakt zonder boter of olie en het vet van het vlees opvangt. bijv. met de grill
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
als je het bakt zonder boter of olie en het vet van het vlees opvangt. bijv. met de grill
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.