waar kan ik recepten vinden voor het maken van ganaches voor bonbons?
Ik wil bonbons maken en wil daar een lekkere vullingen voor maken. Waar kan ik recepten vinden (of het lekker is, is persoonlijk, dus dat moet ik gaan uitproberen) voor het maken van de volgende ganaches:
- vruchten-vullingen zonder alcohol
- vruchten-vullingen met alcohol (zoals voor kersen bonbons)
- andere alcohol houdende vullingen
Ik weet hoe ik chocolade moet bewerken en bonbons moet maken (met praliné vulling is al geen probleem). Het gaat puur om de vullingen. Maar als mensen geniaal lekkere toevoegingen hebben, zijn ze uiteraard welkom dat als extra toe te voegen.
Toegevoegd na 1 minuut:
De standaard ganache, zoals vermeld hier (https://nl.wikipedia.org/wiki/Ganache) ken ik. Het gaat meer om de vullingen zonder chocola).
Toegevoegd na 1 minuut:
Wellicht dus dat ganache niet de juiste term is, maar zo is het zoals ik het ken...
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.