In welke boter(om te bakken), zitten geen aditieven en lactose?
Op dit moment gebruik ik roomboter, maar daar zit weer lactose is. Ik zoek dus boter, zonder lactose, enummers, suiker e.d. Dus zo puur natuur mogelijk.
De andere ingrediënten meer vanwege de hyperactieviteit en omdat ik zo min mogelijk additieven wil hebben.
Dat is niets anders dan bietjesrood en E160 is de rode kleurstof uit tomaten. Je kunt dus niet stellen dat alle E-nummers per definitie gevaarlijk zijn. Lactose zit in de meeste pure melk en boter. Wanneer je niet overgevoelig of allergisch bent voor deze stoffen kun je gewoon boter gebruiken. Wanneer je zelf brood wilt bakken gebruik je ook additieven: wat zout, gist, suiker etc. Kun je ook uitleggen waarom je geen lactose, e-nummers of additieven wilt gebruiken ?
http://blog.everydayscientist.com/wp-content/uploads/we-love-chemicals-620-450x636.jpg Wat dacht je van dit puur natuur, puur biologisch-plantaardige kruidenproduct:
http://blog.everydayscientist.com/wp-content/uploads/natural-isnt-always-safer-450x601.png Mag je groene thee drinken?
http://blog.everydayscientist.com/wp-content/uploads/chemtea-450x582.png
http://blog.everydayscientist.com/wp-content/uploads/chemolive-450x582.png Ik zeg: foei, hoe durf je! ;-)
Welke stoffen wil je precies mijden en met welke reden? Lactose vanwege intolerantie, dat snap ik.
Sommige stoffen hebben (nog?) geen nummer. Vraagsteller lijkt er nu voor te kiezen om alle stoffen die op dit moment al wel een nummer hebben gekregen, te willen mijden. Maar waarom? Wat zou het verschil kunnen zijn tussen genummerde en nog niet genummerde stoffen? Als in de toekomst steeds meer stoffen een nummer krijgen, gaat vraagsteller dan steeds minder stoffen eten?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.