Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (4)

misschien is je zalm bedorven
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Zalm heeft, net als bijna iedere vissoort, een typerend geurtje. Het kan zijn dat jij dat gewoon niet zo lekker vind ruiken, ieders geurbeleving is weer net wat anders, dus dat kan heel goed.

Let er wel op dat je verse zalm gebruikt, want zalm die bedorven is stinkt sowieso.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
+
De geur ontstaat door het vet en dan vooral van gekweekte zalm, die vetter is dan wilde.
Wat je bakt zijn waarschijnlijk de moten met het vel er nog aan. Onder het vel bevindt zich het vet.
Probeer maar eens een stuk zalmfilet zonder vel te bakken. Je zal merken dat de geur aanmerkelijk minder doordringend is. Maar alle vis heeft zijn geur bij het bakken/somen/stoven. Dit heeft niets met rot te maken. Rotte vis ruik je voor de bereiding al.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Waarschijnlijk is je vis te oud.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image