Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoelang en hoe bewaar je Turkse pannenkoekjes? En hoe heetten ze?

Ik heb zelf gisteren Turkse pannenkoeken met vulling gemaakt
(brooddeeg gemaakt met daarin aard. peterselie. ui. tomaten puree. gemberpoeder, kurkuma poeder.knoflook etc. in halve maantjes deeg vulling gestopt. Even gebakken in pan zonder boter. Daarna beide zijden ingesmeerd met roomboter. De Turkse vrouw waarvan ik het 1x heb geleerd zei dat het : börek patatesli heette, klopt dat? Zie niet veel op internet erover. Ze zijn vettttt lekkerrrr :-) en hoe bewaar je ze het beste? Heb ze gisteren gemaakt. Zie foto hoe ze eruit horen te zien.

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Koken
4.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Je kunt gözleme afgedekt een dag bewaren: wil je het langer bewaren, vries ze dan in. Laat ze als je ze weer nodig hebt in het zakje ontdooien en warm ze dan even op in de magnetron (in de oven worden ze hard).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding