Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe maak ik mijn Tzatziki minder zuur?

Ik heb net Tzaziki gemaakt. Stom genoeg heb ik hier te veel citroensap in gedaan. De enige manier die ik ken om iets minder zuur te maken is suiker/honing toevoegen, maar dit past denk ik niet echt bij Tzatziki!
Is er nog een andere mogelijkheid om het minder zuur te maken?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Dankjewel! Dat maakt het al stukken beter!
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
In Tzatziki hoort helemaal geen citroensap
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tzatziki

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

als je geen ingrediënten meer hebt om grotere hoeveelheid tzatziki te maken kan he er een beetje geklopte room met suiker en slagroomversteviger doorheen mengen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Maak de portie wat groter door meer yoghurt knoflook en komkommer toe te voegen en geen citroensap, en eventueel een beetje geklopte slagroom. Het zal veel minder zuur zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image