Ik heb een zwarte (vlees)braadpan, een rode loodzware Le Creuset pan. Zijn ze voor verschillende soorten vlees?
Ik vond nog een soort wokpan, een hapjespan, een weet-ik-wat-voor-pan.
Kan ik er een paar wegdoen?
Toegevoegd na 28 minuten:
Men weet het niet meer precies maar, de rode pan was ongeveer € 170,00 en de zwarte iets van € 25,00. Dat is een groot verschil voor tweemaal hetzelfde.
als alles aanbrand gebruik je de pan misschien verkeerd. op welke pit zet je het, hoe hoog staat het gas en wat voor vlees en boter/olie heb je er in?
De zwarte zou ik voor de mosselen gebruiken en bij laten springen met Kerstmis als je 14 konijnenbouten moet braden en aan één pan niet genoeg hebt.
Dat alles aanbrandt of niet gaar is, ligt niet aan de pannen, maar aan de kok. Neem eens een kookles, daar fleur je van op ;)
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.