Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe chocolateer je rozijnen?

Hoe doe je dit zonder dat ze verbranden of raar krimpen? Moet je een bepaald soort rozijnen gebruiken en mogen ze gezwaveld zijn?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Je neemt smeltchocolade (te krijgen bij bonbonszaken/chocolaterie of AH), doet deze op laag vuur in een pannetje en doet er een scheutje room bij. Mengsel moet stevig zij doch vloeibaar Als het goed vermengd is, gooi je de rozijnen erin. Je haalt ze,één voor één eruit en laat ze liggen op een bord met aluminiumfolie. Totdat de chocolade gestold is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image