Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe chocolateer je rozijnen?

Hoe doe je dit zonder dat ze verbranden of raar krimpen? Moet je een bepaald soort rozijnen gebruiken en mogen ze gezwaveld zijn?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (1)

Je neemt smeltchocolade (te krijgen bij bonbonszaken/chocolaterie of AH), doet deze op laag vuur in een pannetje en doet er een scheutje room bij. Mengsel moet stevig zij doch vloeibaar Als het goed vermengd is, gooi je de rozijnen erin. Je haalt ze,één voor één eruit en laat ze liggen op een bord met aluminiumfolie. Totdat de chocolade gestold is.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing