Waarom moet ik, als ik bouillon trek van rundvlees, het schuim er vanaf scheppen?
Dit staat in bijna elk recept maar ik kan nergens vinden wat het nut hiervan is.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Dit staat in bijna elk recept maar ik kan nergens vinden wat het nut hiervan is.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.