Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe(lang) kan ik zelfgemaakte spaghettisaus bewaren?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (4)

Een paar dagen in de koelkasr,een paar maanden in de diepvriezer.
fremar
10 jaar geleden
Een maand of 3 in de vriezer en in de koelkast, goed afgedekt, net zo lang totdat hij niet meer goed ruikt, of er anders uitziet. Doordat het vet stolt, kan dat wel wat lichtere verkleuringen geven die geen kwaad kunnen.

Toegevoegd na 8 minuten:
Laat de saus zo snel mogelijk afkoelen, doe hem daarna in een bak of diepvrieszak en sluit dit goed af, dan kan het in de vriezer of koelkast.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Afgedekt met voldoende tomaten en goed doorgekookt , in een koelkast die op 4 graden staat, zonder probleem 5 dagen.
Deze tijd is diverse malen uitgetest met goed gevolg.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Ik zou zelfgemaakte spaghettisaus niet langer dan 3-4 dagen in de koelkast bewaren. Als je de saus langer wilt bewaren, kun je deze invriezen. Zorg ervoor dat de saus volledig is afgekoeld voordat je deze in de koelkast of vriezer bewaart, en gebruik altijd schone containers. Controleer de saus op tekenen van bederf voordat je deze opnieuw opwarmt.
2 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing