Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Ik zou het niet doen. Zilveren schalen zijn hier niet voor gemaakt en beschadigen.
Zitten er handvaten of oren aan je schalen? Grote kans dat deze eraan gesoldeerd zijn; daarmee heb je groot risico dat deze loslaten (smelten) in de oven.
Niet doen dus.
10 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Het kán wel, maar het is niet aan te bevelen. Gebruik liever de speciaal hiervoor gemaakte ovenschalen.

Toegevoegd na 1 minuut:
Zilver verhitten en weer afkoelen, daar wordt het niet mooier van.....
10 jaar geleden
Het materiaal is te zacht en te duur om er bak en braadpannen van te maken, en het is moeilijk om een zilveren braadpan weer onbeschadigd te reinigen.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing