Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Ik zou het niet doen. Zilveren schalen zijn hier niet voor gemaakt en beschadigen.
Zitten er handvaten of oren aan je schalen? Grote kans dat deze eraan gesoldeerd zijn; daarmee heb je groot risico dat deze loslaten (smelten) in de oven.
Niet doen dus.
(Lees meer...)
10 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Het kán wel, maar het is niet aan te bevelen. Gebruik liever de speciaal hiervoor gemaakte ovenschalen.

Toegevoegd na 1 minuut:
Zilver verhitten en weer afkoelen, daar wordt het niet mooier van.....
(Lees meer...)
10 jaar geleden
Het materiaal is te zacht en te duur om er bak en braadpannen van te maken, en het is moeilijk om een zilveren braadpan weer onbeschadigd te reinigen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image