Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe moet je zelfgemaakte drop bewaren terwijl het uithardt?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
Ivana
10 jaar geleden
In ieder geval in een dicht blik, want drop trekt vocht aan omdat het zout bevat.
HeerVoldemort
10 jaar geleden
Hoe heb jij drop gemaakt dan?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Zelfgemaakte drop kun je het beste in de oven laten uitharden op een temperatuur van 65 graden. Hiermee voorkom je dat de drop gaat scheuren.
Aanbevolen wordt om dit uitharden in de oven minstens 36 tot 48 uur te doen, zie bron
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image