Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Dit is de meest eenvoudige bereiding van bulgur.

ingedriënten:
bulgur
water
zout
olie

bereiding:
Doe een volle eetlepel olie in een pan. Als de olie warm is, doe je er de bulgur bij. Roer de bulgur met een houten lepel tot het glazig wordt (een paar seconden tot een minuut afhankelijk van de dikte van de korrel). Voeg een beetje zout toe en roer . Doe er water bij en roer stevig tot de korrels vochtig zijn. Laat sudderen op een laag vuur (de korrels moeten ongeveer een centimeter onder water staan) en roer regelmatig zodat het niet aanbrandt.

opdienen
Heerlijk bij vlees of vis of gevogelte of in een slaatje.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing