Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Dit is de meest eenvoudige bereiding van bulgur.

ingedriënten:
bulgur
water
zout
olie

bereiding:
Doe een volle eetlepel olie in een pan. Als de olie warm is, doe je er de bulgur bij. Roer de bulgur met een houten lepel tot het glazig wordt (een paar seconden tot een minuut afhankelijk van de dikte van de korrel). Voeg een beetje zout toe en roer . Doe er water bij en roer stevig tot de korrels vochtig zijn. Laat sudderen op een laag vuur (de korrels moeten ongeveer een centimeter onder water staan) en roer regelmatig zodat het niet aanbrandt.

opdienen
Heerlijk bij vlees of vis of gevogelte of in een slaatje.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image