Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Een kaasbroodje eet je nooit koud. Dat is niet lekker en je mist de herkenbare geur van de combinatie van het verse bladerdeeg en de kaas.
Opwarmen:
Zet de oven op 150-175 graden en leg de kaasbroodjes er circa 6-8 minuten in. Dan is de korst lekker krokant en de kaas (lauw)warm.

Magnetron:
Nooit de magnetron gebruiken, want dan worden de broodjes slap.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

10 minuten in een voorverwarmde oven op 200graden
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
HeerVoldemort
10 jaar geleden
Dat is veel te lang op die temp voor een broodje dat al gaar is. Ik doe ze zelf maximaal 5 minuten (als de oven is voorverwarmd) Maar meestal 3 minuten ook op 200

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding