Hoe kun je het beste complete ,maaltijden maken en invriezen?
Moet je het vlees dan helemaal gaar bakken, of juist niet? In de jus invriezen, of de jus apart (mits je jus in kan vriezen)? Dat soort dingen bedoel ik.
Geldt overigens ook voor groenten (en aardappelen?)
Ik werk, naast mijn man, sinds kort full time, en ik heb 's avonds geen puf meer om dan nog een complete maaltijd in elkaar te draaien met al het afruimen en afwas vandien. Vandaar dat ik wil proberen om in het weekend complete diepvriesmaaltijden te maken voor een hele week die we dan 's avonds alleen nog maar hoeven op te warmen. Pasta's en ovenschotels weet ik wel. Het gaat mij om de aardappelen, groenten, en vlees.
Toegevoegd na 57 seconden:
- de komma. Ik kon de vraag zelf niet meer veranderen.
Denk ook bijvoorbeeld aan champignonsaus, gehaktpreparaties(saus) voor je chili of spaghetti of witte kool met kerrie….
Veel plezier!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.