Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Zijn daags van tevoren klaargemaakte bladerdeeghapjes weer goed en smakelijk warm te maken in de oven?

Hoe lang en op welke oventemperatuur?

10 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Dan moeten de bladerdeeg hapjes wel goed gebakken zijn, dat het deeg wel helemaal gaar is bedoel ik. Soms als je een zware vulling hebt wil het deeg vanonder niet helemaal gaar worden. Als dit de eerste keer bakken niet gaar is, zal dit ook niet meer gebeuren.
Ook is het belangrijk dat je geen "natte" vulling hebt, zoals bijvoorbeeld fruit. Dat maakt het deeg toch altijd een beetje klef en dit zal er na het opwarmen niet beter op smaken.

Toegevoegd na 1 minuut:
Qua opwarm tijd. Ligt ook een beetje aan de vulling en de grootte van je baksel. Ik zou zeggen, tussen de 5 en 10 minuten op 180/200 graden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
flyingcrow
10 jaar geleden
Bedankt!

Andere antwoorden (2)

5 Minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.
Eet smakelijk.
(Lees meer...)
10 jaar geleden
HeerVoldemort
10 jaar geleden
+ (als dat lukt op de mobiel)
flyingcrow
10 jaar geleden
Bedankt!
Als ze helemaal klaar zijn 10 minuten op 200graden.
Mijn saucijzenbroodjes doe ik minimaal 10 minuten, korter is niet goed.
Probeer het maar uit met een of twee van je baksels.

Wel eerst de oven 10 minuten voorverwarmen,

succes ermee!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
flyingcrow
10 jaar geleden
Bedankt!
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image