Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik mijn pasta ontdooien en dan weer invriezen?

Ik had laatst een pan pasta gemaakt, maar ik had niet genoeg saus. Ik kwam er pas achter toen de winkel al dicht was, dus ik heb ze in vier porties verdeeld en ingevroren. Nu vraag ik mij af of ik ze alle 4 kan ontdooien en dan saus erbij kan doen en dan weer in kan vriezen?

Er zit natuurlijk wel gehakt in enzo, dus daarom weet ik het niet!

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Deze vraag blijft wel hardnekkig terugkomen.
Het is nochtans heel simpel:
Voedingswaren die ingevroren zijn geweest mag je NIET terug invriezen zonder deze bereid te hebben.
Voedingswaren die je laat ontdooien en bereidt mag je WEL invriezen.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Nee dat is geen goed idee,nooit etenswaar invriezen dat al ontdooid is.

Maar je kunt dan toch de saus er over doen als je een portie ontdooid hebt of je maakt 4 aparte bakjes met de saus erin die je dan weer wel in kunt vriezen.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing