Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Geen "gewone" yoghurt gebruiken. Beter neem je Griekse, Turkse of Bulgaarse yoghurt, deze zijn veel dikker. Ik doe dit al jaren en het bevalt goed.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Niesje1973
10 jaar geleden
Dat heb ik gisteren geprobeerd en werkt goed idd!

Andere antwoorden (2)

Vervang de yoghurt door volle kwark en gebruik wat meer mayo dan kwark.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Wilde ik net zeggen. Goed antwoord. En anders volle ipv magere yoghurt, die is veel dikker.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Dank voor je reactie,
Rieneke1
10 jaar geleden
Ik vat het zo op dat de saus al klaar is, maar te dun geworden.
Dan kan je moeilijk de yoghurt door kwark vervangen. Voor nieuwe saus is dit wel goede tip.
Je kunt de saus in een schone (!!) theedoek doek doen en hem een paar uurtjes laten uitlekken boven een schone bak. Je zult versteld staan van het vocht dat nog uit de saus druipt. Je houdt in de theedoek een lekkere lobbige dikke saus over. Proef nog wel even voor je de saus serveert, want het kan zijn dat wat aroma en smaak mee gegaan zijn met het vocht. het kan dus dat je nog wat extra kruiden en/of knoflook moet toevoegen. Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
+ dus ;-)
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image