Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Geen "gewone" yoghurt gebruiken. Beter neem je Griekse, Turkse of Bulgaarse yoghurt, deze zijn veel dikker. Ik doe dit al jaren en het bevalt goed.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Vervang de yoghurt door volle kwark en gebruik wat meer mayo dan kwark.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Je kunt de saus in een schone (!!) theedoek doek doen en hem een paar uurtjes laten uitlekken boven een schone bak. Je zult versteld staan van het vocht dat nog uit de saus druipt. Je houdt in de theedoek een lekkere lobbige dikke saus over. Proef nog wel even voor je de saus serveert, want het kan zijn dat wat aroma en smaak mee gegaan zijn met het vocht. het kan dus dat je nog wat extra kruiden en/of knoflook moet toevoegen. Succes!
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing