Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is het verschil in resultaat bij het bakken van een taartbodem in een porseleinen en een stalen taartvorm?

Wat zijn de functionele eigenschappen van een metalen taartbodem en wat zijn die van een porseleinen taartbodem?

Picture for question
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Ik gebruik een metalen , het blijkt dat in een metalen vorm het deeg beter bakt omdat het metaal zelf ook heet wordt en de onderkant van het deeg sneller gaar wordt, bij porselein niet, ik hoop dat je hier voldoende aan hebt
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image