Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Een oven moet je ALTIJD voorverwarmen.
Je moet een oven voorverwarmen zodat je oven warm is vooraleer je iets in je oven zet. Als je dit niet doet heb je het kook-/bakproces niet in de hand. Je oven gaat dan lopen met de warmte die je nodig hebt om te bakken met als resultaat dat je baktijd niet meer zal kloppen. Een voorverwarmde oven straalt de warmte uit die hij al heeft kunnen opnemen en daardoor begint het bakproces meteen.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Dat ligt aan het gerecht dat je gaat klaarmaken. Sommige gerechten kun je in een koude oven stoppen waarna je de oven start. Andere gerechten mogen er pas in als de oven op temperatuur is. Lees eerst de gebruiksaanwijzing van het voedsel.
11 jaar geleden
Men zegt van niet, maar ik doe het wel even, behalve voor het opwarmen van worstenbrood of dergelijke
anneliez
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing