Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wat is een goede vervanger voor kwark (voor een 'kwark'taart) ?

Woon in USA, en er is geen kwark te vinden zoals we die in NL hebben....

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (3)

Griekse yoghurt kan je ook gebruiken.
(Lees meer...)
Amadea
10 jaar geleden
Amadea
10 jaar geleden
De echte Griekse yoghurt is zeker zo dik als kwark.
Bijvoorbeeld, Monchou
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Het is inderdaad een soort roomkaas
Heb je al eens gekeken bij de curd cheese / cottage cheese ?
Ritsuka
10 jaar geleden
cottage cheese is toch meer zoutig?
Utrecht
10 jaar geleden
cottage cheese is korrelig; geen alternatief voor roomkaas.
Is er mascarpone te krijgen? Kan een alternatief zijn voor kwark of roomkaas.
als je volle yoghurt kan kopen kan je het zelf ook maken
Koop een pak volle yoghurt
Laat de yoghurt uitlekken in een pan met een vergiet erop en in de vergiet leg je een vochtige een kaasdoek of een schone dunne theedoek
Laat dit 24 uur staan totdat al het vocht uit de yoghurt verdwenen is.
Het mengsel dat achterblijft in uw kaasdoek is hangop wat perfect gebruikt kan worden voor het maken van kwarktaart.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image