Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bij een elektrische eierkoker moet bij meer eieren minder water voor dezelfde hardheid. Hoe meer water hoe zachter de eieren. Hoe werkt dat?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
1.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Bij meer eieren en dezelfde hoeveelheid water, wordt het totale volume meer en zal dus later gaan kokend. Hierdoor zullen na de ingestelde tijd de eieren minder lang gekookt hebben en dus zachter zijn.
(Lees meer...)
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Simpel, toch? plus

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding