Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Door de olie heet genoeg te maken en het deeg lang genoeg er in te laten. Want dan komt er een lekker bruin korstje aan de bollen. Eens kijken wat mijn degelijke Haagse kookboek aanbeveelt: vrij heet, zodanig dat het juist dampt, en dan vlug gaar en bruin bakken.
(Lees meer...)
Amadea
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
175/180 graden en dan max. 8 minuten bakken.
de olie is heet genoeg als je er n stukje brood in gooit moet t snel bruin bakken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding