Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Als ik een stuk rauw vlees snij moet het dan tegen de draad in of met de draad mee?

Een van deze methodes schijnt fout te zijn want dan krijg je je vlees niet gaar. Maar welke ?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
Ritsuka
11 jaar geleden
Door vlees te verhitten word het echt wel gaar hoor, maakt nietbuit hoe je het snijd

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Door de draad, gaar word het op bijde manieren alleen de snijdbaarheid, en mondgevoel, maakt het minder taai bij consumptie.

Toegevoegd na 1 minuut:
Denk hierbij maar eens aan een rosbief, die in lange plakken met de draad mee gesneden zou zijn.
(Lees meer...)
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
"Door de draad" zou ik omschrijven als "dwars op de draad". +
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image