Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Alles hangt af hoelang je het spek bakt.
Als je het spek maar even in de pan legt zal er meer vet in het spek blijven dan wanneer je het spek volledig uitbakt.
Bij volledig uitgebakken spek is het achterblijvende vetgehalte maar enkele procenten, wat dan weer niet wil zeggen dat er helemaal geen vet meer achterblijft.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Je hebt varkensvlees en je hebt mager varkensvlees.
Je hebt een varkenshaas [mager] en buikspek [vet] ~ speklappen.
Je hebt mager spek en vet spek.
Je hebt mooie magere bacon [zoals ze in Engeland, Canada en de U.S.A. gebruiken] en je hebt [meest vet] ontbijtspek, zoals wij het hier eten.

Er bestaat ook nog bijvoorbeeld rundvlees of schapenvlees of kalfsvlees of lamsvlees met vet.

Antwoord:
1)Het ligt aan het soort vlees dat je gebruikt
en
2)of je het 30 seconden bakt of de spekjes hard uitbakt.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing