Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wanneer moeten organen in de kippensoep?

Ik heb een kip met losse organen (hart, nier, lever). De bouillon maak ik van het vlees met de botten, gedurende aantal uren. Moeten de organen later toegevoegd worden aan de bouillon, vanwege kapot koken? Dus eigenlijk, wat is de beste manier om ook de organen te verwerken in de kippensoep?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
2.5K
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Organen kook ik zelf nooit mee.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Gatsie, ik ook niet hoor!
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Zoveel mogelijk botten(ook de overblijfselen van de maaltijd) met zoveel mogelijk onderdelen van de kip, ongeveer 4 uur laten sudderen met de nodige groenten.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Het maagje mag er ook gelijk bij, dat kooktniet zo maar kapot.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

hart lever en longen als laatste n kwartiertje meegaren
het strotje kan als eerste met de kip erin
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding