Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb slagroom gemaakt met melk, suiker, boter en eigeel, maar moet ik het na het gekoeld te hebben weer opkloppen of duurt het een dag?

Toegevoegd na 30 minuten:
Bakkersslagroom*

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
1.8K
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Volgens mij heb je banketbakkersroom gemaakt. Buitengewoon smakelijk, en meer byte dan slagroom. Maar het heet dan geen slagroom.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Ohja, wat stom van mij, haha.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
met de inhoud van een vanillestokje krijg je een vollere smaak

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Laat de banketbakkersroom afkoelen met een stukje keukenfolie zodat er geen vel kan vormen,als het is afgekoeld is het klaar voor gebruik wel de folie er afhalen dan hoef je het niet op te kloppen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding