Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Eieren dragen in belangrijke mate bij aan de hoogte en structuur van de cake. Echter meer eieren maken een cake droger. Ter compensatie kan men dan 10 ml water of melk toevoegen, zodat alsnog een malse cake wordt verkregen.

Een droge cake kan een van de volgende oorzaken hebben:

te hoge temperatuur of te lange baktijd
te lang af laten koelen zonder af te dekken
te weinig vetstoffen (boter) toegevoegd
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Meer (room) boter toevoegen!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
word hij dan niet te vettig ?

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding