Welke kruiden en specerijen zijn sterk hittebestendig?
Binnenkort wil ik eens vegetarische kip blokjes wokken en zou er graag enkele kruiden erbij willen doen voor de smaak en gezondheid maar weet niet welk van de volgende kruiden zeer goed tegen hitte kunnen...
Ik heb namelijk een slechte ervaring van vroeger nog, toen gooide ik er allerlei kruiden erdoorheen maar na een tijdje tijdens het wokken werden deze kruiden gewoon pikzwart (ik weet dus niet welke kruiden nogal gevoelig zijn voor wokken) en dat wil ik dus niet opnieuw meemaken #-o
Ik heb de volgende kruiden en specerijen in huis:
- Knoflookpoeder
- Ui (ajuin) poeder
- Kurkuma (geerwortel)
- Hete chilipoeder
- Gedroogde peterselie
- Rozemarijn (gestript)
- Marjolein (gestript)
- Gemberpoeder
- Koriander (gestript)
- Basilicum (gestript)
- Zwarte peperpoeder
- Gedroogde tijm
- Venkelpoeder
Kunnen jullie degene die sterk hittebestendig zijn voor in de wok even met vet aanduiden?
Alvast heel erg bedankt!
Groetjes