Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe kun je gekonfijte eendenbout die je vacuum verpakt koopt weer opwarmen?

kun je deze gewoon in de pan doen en wat gebruik je dan als bakmiddel; boter of olie?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Doe de verpakking eraf. Leg de eendenbout in een pannetje op laag vuur en laat het vet smelten tot dat er geen vet meer aan de bout zit. Voorzichtig want het vlees is al heel erg gaar.
Dan in de oven op 180 graden +/- 20@ 25 minuten.
Lekker met gebakken aardappeltjes en tuinbonen. Ook confit canard uit blik is heel lekker.
Smakelijk
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
werkt idd. prima
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image