Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Moeten alle aardappelen even lang koken?

Is er verschil tussen vastkokend en kruimig?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

In principe moeten alle aardappelen even lang gekookt worden,om gaar te worden mits ze in even grote stukken zijn gesneden. Het is een kwestie van smaak welk ras je langer laat koken dan de andere. Kruimige aardappelen hebben de eigenschap melig te worden, en zijn derhalve eerder voor puree of stamppot gebruikt. Vastkokende aardappelen vallen niet zo makkelijk uit elkaar.
(Lees meer...)
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image