Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik de smaak van te veel gember neutraliseren?

Ik heb een viscurry gemaakt, maar de smaak van gember overheerst. Andere ingrediënten zijn: kokosmelk, sjalot, witte selder, brocoli en curry.
Wat kan ik best toevoegen om de de smaak van de gember te neutraliseren?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (1)

Bij warme gerechten wil gelatine wel eens helpen. 1 Blaadje laten weken en oplossen in je curry. Mag niet te koud worden anders gaat het geleren. Dit wordt wel in restaurants toegepast. Gelatine neemt nl. smaak in het algemeen weg. Bij gebruik in puddingen e.d. moet je ook altijd meer suiker toevoegen dan anders. Succes!
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing