Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Bij zuivelproducten met een hoog vet gehalte (zoals boter en room) is dit geen probleem. Bij zuivelproducten met een laag vet gehalte (Bv melk) is dit niet aan te raden, omdat dit bij ontdooien van structuur kan veranderen. (zo kan melk gaan vlokken bij ontdooien)

Met andere woorden, Kookroom invriezen is geen probleem.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ik vries de room culinair "bewaar" kartonnetjes van Campina altijd in en dat bevalt prima! Met koelverse kookroom zou ik het gewoon een keer proberen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding