Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kan ik vloeibare blueband invriezen?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
3.4K
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Alles kan, maar lijkt me geen slim plan. Waarom zou je het moeten invriezen?
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Vet is van zichzelf al een conserveermiddel.
Net als suiker, zout, zuur, droogte.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Bij zuivelproducten met een hoog vet gehalte (zoals boter en room) is dit geen probleem. Bij zuivelproducten met een laag vet gehalte (Bv melk) is dit niet aan te raden, omdat dit bij ontdooien van structuur kan veranderen. (zo kan melk gaan vlokken bij ontdooien)

Toegevoegd na 3 uur:
Met andere woorden, Blue Band invriezen is geen probleem.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Nee niet doen ik heb het laatst nog gedaan en na het smelten was de hele structuur verandert en smaakte het nergens naar en zag het er heel vies uit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding